Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g74g245kcal8.2g48.3g1.5g4.5g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g105g88kcal1.2g19.2g0.4g1.9g
Omena, keskikokoinen 200g175g60kcal0.3g12.4g0.5g3.1g
Marja keskiarvo 175g84kcal1.3g12.6g0.9g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1059g954kcal22g185g6.6g31.2g
Valittu annoskoko529g477kcal11g92.5g3.3g15.6g
Annoskoko puolitettuna265g239kcal5.5g46.3g1.7g7.8g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483