Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 169g129kcal3.2g26.2g0.3g1.7g
Purjosipuli 21g4.7kcal0.4g0.5g0g0.4g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g75g40kcal4.3g4g0.7g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton28g51kcal1.3g1.5g4.2g1.1g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g11g13kcal0.3g0.6g0.9g0.2g
Persilja 1.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1059g473kcal19g65.6g12.2g7g
Valittu annoskoko530g237kcal9.5g32.8g6.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna265g118kcal4.8g16.4g3.1g1.8g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035