Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Inkivääri, tuore, silputtu7.5g6kcal0.1g1.3g0.1g0.1g
Currytahna punainen15g39kcal0.3g1.4g3.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g20g19kcal0.8g3.4g0g1g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g200g350kcal3g5g35g0g
Katkarapu 270g185kcal39g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1059g1350kcal87.6g25g98.4g2.6g
Valittu annoskoko530g675kcal43.8g12.5g49.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna265g338kcal21.9g6.3g24.6g0.7g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300666