Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis2333g2613kcal513.3g0g70g0g
Sipuli 257g78kcal3.2g12.3g0.5g4.4g
Tomaattisose tomaattipyree 653g497kcal29.4g84.3g1.3g6.5g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 467g79kcal9.8g0.9g1.4g11.2g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Jauhelihamauste, annos 15g140g4.2kcal0g1.4g1.4g0g
Paprikajauhe 28g90kcal4.1g5.1g3.6g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10584g6801kcal1122.6g218.8g157.4g72.6g
Valittu annoskoko5292g3401kcal561.3g109.4g78.7g36.3g
Annoskoko puolitettuna2646g1700kcal280.7g54.7g39.4g18.2g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183