Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1935g1161kcal29g251.6g1.9g17.4g
Porsaanpaisti vähärasvainen 1800g2930kcal504.4g0g99.7g0g
Porkkana 608g199kcal3.8g33.8g1.2g15.5g
Sipuli (kuorittu)405g109kcal5.3g19.4g0.8g6.9g
Lanttu 495g143kcal4.9g22.8g1.5g8.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala50g139kcal9.9g2.5g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10584g9361kcal1114.6g660.2g230g97.4g
Valittu annoskoko5292g4681kcal557.3g330.1g115g48.7g
Annoskoko puolitettuna2646g2340kcal278.7g165.1g57.5g24.4g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301