Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1652g484kcal15.5g74.4g6.6g31.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1202g1995kcal228.3g0g120.2g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g300g961kcal156.2g84.1g1.5g48.1g
Sipuli (kuorittu)391g105kcal5.1g18.7g0.8g6.6g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss451g1397kcal108.2g3.6g103.6g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1202g300kcal12g66.1g0g16.8g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g84g76kcal2.5g2.9g5.9g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10584g10659kcal1057.2g503g477.4g207.4g
Valittu annoskoko5292g5330kcal528.6g251.5g238.7g103.7g
Annoskoko puolitettuna2646g2665kcal264.3g125.8g119.4g51.9g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315