Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)539g1030kcal64.7g126.1g25.3g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g1797g2695kcal287.5g71.9g143.8g0g
Purjosipuli 1797g411kcal32.5g43.1g3.6g37.7g
Valkosipuli 126g136kcal9.9g20.5g0.8g2.6g
Kalaliemi Maggie, annos 5g45g117kcal4.9g10.8g6.3g0g
Ruohosipuli, tuore449g121kcal6.3g17.1g2.7g4.9g
Soijakastike 539g325kcal27.9g51.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10584g9671kcal867.4g681.4g365.8g90.4g
Valittu annoskoko5292g4836kcal433.7g340.7g182.9g45.2g
Annoskoko puolitettuna2646g2418kcal216.9g170.4g91.5g22.6g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676