Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g1803g2524kcal288.5g45.1g133.4g1.8g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Creme Bonjour 15% valkosipuli902g1623kcal61.3g34.3g135.2g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g793g2777kcal103.1g531.5g19.8g55.5g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g721g1803kcal122.6g0.7g144.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1037g211kcal6.2g39.4g3.1g14.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10584g17953kcal1169g1313.8g871.8g145.2g
Valittu annoskoko5292g8977kcal584.5g656.9g435.9g72.6g
Annoskoko puolitettuna2646g4488kcal292.3g328.5g218g36.3g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296116