Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 3200g639kcal49.9g72g9.6g28.8g
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Herne 400g276kcal20.2g37.4g1.6g12.4g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Soijakastike 144g87kcal7.4g13.7g0.1g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g240g396kcal1.4g98.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10584g5354kcal189g558.2g246.2g123.2g
Valittu annoskoko5292g2677kcal94.5g279.1g123.1g61.6g
Annoskoko puolitettuna2646g1339kcal47.3g139.6g61.6g30.8g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953