Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)2700g3510kcal567g13.5g135g0g
Sitruunamehu, laimentamaton68g14kcal0.2g1.1g0g0.1g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g900g1161kcal37.8g45.9g90g0g
Juustoraaste emmental punaleima1125g4388kcal326.2g0g337.5g0g
Tilli, tuore 338g101kcal12.5g3g2.7g7.1g
Ruohosipuli 135g31kcal1.9g2.3g0.8g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10584g18434kcal1892.2g135g1132.2g23.2g
Valittu annoskoko5292g9217kcal946.1g67.5g566.1g11.6g
Annoskoko puolitettuna2646g4608kcal473.1g33.8g283.1g5.8g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363096