Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2998g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 330g108kcal2g18.3g0.7g8.4g
Poronliha, paistettu 899g1799kcal223.1g0.1g101.1g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g999g400kcal10g80.9g3g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g56g67kcal1.4g3.4g5g0.8g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10584g4747kcal473g205.4g219.6g18.4g
Valittu annoskoko5292g2374kcal236.5g102.7g109.8g9.2g
Annoskoko puolitettuna2646g1187kcal118.3g51.4g54.9g4.6g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305