Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2604g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green481g1562kcal115.4g235.6g4.8g57.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Paprikajauhe 8g26kcal1.2g1.5g1g3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)20g20kcal1.5g3.4g0.1g0.4g
Kananmuna, keitetty 881g1257kcal110.2g2.6g90.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1002g351kcal16g69.1g1g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10592g7002kcal501.2g660.4g235.8g160g
Valittu annoskoko5296g3501kcal250.6g330.2g117.9g80g
Annoskoko puolitettuna2648g1751kcal125.3g165.1g59g40g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.2g2.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587