Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 330g108kcal2g18.3g0.7g8.4g
Poronliha, paistettu 900g1800kcal223.3g0.1g101.2g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g1000g400kcal10g81g3g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g56g67kcal1.4g3.4g5g0.8g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10592g4751kcal473.4g205.6g219.8g18.4g
Valittu annoskoko5296g2375kcal236.7g102.8g109.9g9.2g
Annoskoko puolitettuna2648g1188kcal118.4g51.4g55g4.6g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305