Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g15g12kcal0.2g2.7g0.1g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g8.3g60kcal0g0g6.6g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g6.8g10kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g328kcal3.6g42.4g14.4g1.4g
Valittu annoskoko53g164kcal1.8g21.2g7.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g82kcal0.9g10.6g3.6g0.4g
Arvot/100g100g309kcal3.4g40g13.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167468