Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki25g14kcal2.1g1.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti2.2g11kcal0.6g0.7g0.6g0.6g
Soijajauho rasvainen 2g9kcal0.7g0.5g0.5g0.2g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 18g66kcal4.9g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g217kcal18g5g13.8g1.6g
Valittu annoskoko53g109kcal9g2.5g6.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna27g54kcal4.5g1.3g3.5g0.4g
Arvot/100g100g205kcal17g4.7g13g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595