Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g13g18kcal2.4g0g0.9g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g13g21kcal2.5g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)4.1g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g1.9g3.8kcal0g0.8g0.1g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g117kcal11.2g3.4g6.6g0.4g
Valittu annoskoko53g59kcal5.6g1.7g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g29kcal2.8g0.9g1.7g0.1g
Arvot/100g100g111kcal10.6g3.2g6.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235