Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu5.3g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Maksa naudan 29g38kcal5.4g1.7g1.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g124kcal12.4g5.2g5.8g0.8g
Valittu annoskoko53g62kcal6.2g2.6g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g31kcal3.1g1.3g1.5g0.2g
Arvot/100g100g117kcal11.7g4.9g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632