Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g8.3g6kcal0.2g1.4g0g0g
Juuriselleri 6.2g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Palsternakka 8.3g5.3kcal0g1g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g8.3g5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g4.2g1.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0.1kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g8.3g7.9kcal0.7g1.2g0.1g0.7g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g61kcal2.4g11g0.8g3.2g
Valittu annoskoko53g31kcal1.2g5.5g0.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna26g15kcal0.6g2.8g0.2g0.8g
Arvot/100g100g58kcal2.3g10.4g0.8g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347840