Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 38g242kcal5.3g1.3g22.9g6.6g
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g2.5g5.5kcal0.1g1.2g0g1g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g8g25kcal0g6.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g543kcal10.8g17.4g45.8g15.2g
Valittu annoskoko53g272kcal5.4g8.7g22.9g7.6g
Annoskoko puolitettuna27g136kcal2.7g4.4g11.5g3.8g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.4g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195