TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen9g13kcal1.8g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g4.7g7kcal0.8g0.2g0.4g0g
Paprikajauhe 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 35g6.4kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g68kcal5.6g2.4g3.8g0.6g
Valittu annoskoko53g34kcal2.8g1.2g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g17kcal1.4g0.6g1g0.2g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.3g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546