Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 17g5.9kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Aura Gold homejuusto, Valio4.2g14kcal0.8g0g1.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%4.7g5.6kcal0.1g0.2g0.5g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g0.5g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g58kcal3.4g1.8g3.8g0.8g
Valittu annoskoko53g29kcal1.7g0.9g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g15kcal0.9g0.5g1g0.2g
Arvot/100g100g55kcal3.2g1.7g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675