KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g25g35kcal4g0.6g1.8g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 15g22kcal0.5g4.7g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g13g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g134kcal10g13.8g4g0.2g
Valittu annoskoko53g67kcal5g6.9g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g33kcal2.5g3.5g1g0.1g
Arvot/100g100g126kcal9.4g13g3.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396