Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Hiiva, 50g1.6g1kcal0.2g0g0g0g
Sokeri1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Margariini 80% keskiarvo1.9g13kcal0g0g1.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki16g8.7kcal1.3g0.8g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)3.1g6.9kcal0.4g0g0.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 6.2g1.7kcal0g0.1g0g0.1g
Rusina1.9g5.2kcal0.1g1.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g198kcal6.6g31.2g4.4g1.8g
Valittu annoskoko53g99kcal3.3g15.6g2.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna27g50kcal1.7g7.8g1.1g0.5g
Arvot/100g100g187kcal6.2g29.4g4.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434