Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 11g21kcal0.3g0.1g2.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Katkarapu, rainbow16g16kcal3.7g0g0.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio8.9g12kcal0.2g0.6g1.1g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g2.7g4.8kcal0g0.3g0.4g0g
Tilli, tuore 4.4g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g117kcal9g3g7.4g2g
Valittu annoskoko53g58kcal4.5g1.5g3.7g1g
Annoskoko puolitettuna27g29kcal2.3g0.8g1.9g0.5g
Arvot/100g100g110kcal8.5g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430