Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 22g6.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl5.2g18kcal0.1g0.2g1.8g0g
Siirappi, tumma2.1g6.7kcal0g1.5g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g2.3g7.6kcal1.2g0.7g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g77kcal3g6.8g3.8g1g
Valittu annoskoko53g38kcal1.5g3.4g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g19kcal0.8g1.7g1g0.3g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499