Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 36g52kcal5.8g0g3.2g0g
Rypsiöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Purjosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 7.3g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Korppujauho 1.1g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g172kcal12.6g2g12.6g0.8g
Valittu annoskoko53g86kcal6.3g1g6.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g43kcal3.2g0.5g3.2g0.2g
Arvot/100g100g162kcal11.8g1.9g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101230