Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis23g26kcal5.2g0g0.7g0g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 6.6g5kcal0.3g0.8g0g0.1g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 4.7g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g68kcal11.2g2.2g1.4g0.6g
Valittu annoskoko53g34kcal5.6g1.1g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g17kcal2.8g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g64kcal10.5g2.1g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183