Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g6.3g23kcal1.8g0.1g1.7g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g19g4.1kcal0.2g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Seiti fileitä Findus13g8.8kcal2g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g6.3g5kcal0.2g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g105kcal8.8g3.2g6.4g1g
Valittu annoskoko53g53kcal4.4g1.6g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g26kcal2.2g0.8g1.6g0.3g
Arvot/100g100g99kcal8.3g3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168