Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]5.5g19kcal0.7g0g2g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 5.5g6.6kcal0.9g0g0.3g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty22g31kcal1.1g6.1g0.1g0.7g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.8g5.3kcal0g0g0.6g0g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)1.1g4.4kcal0.3g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Parmesan formaggio da pasta0.5g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g11g12kcal0.3g0.7g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g180kcal8.6g13.8g10.4g1.4g
Valittu annoskoko53g90kcal4.3g6.9g5.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g45kcal2.2g3.5g2.6g0.4g
Arvot/100g100g169kcal8.1g13g9.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853