Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)18g22kcal1.6g3.5g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %8.4g15kcal1.8g0.1g0.8g0g
Rypsiöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g149kcal14g7.4g7g0g
Valittu annoskoko53g74kcal7g3.7g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna27g37kcal3.5g1.9g1.8g0g
Arvot/100g100g140kcal13.2g7g6.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044