Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g19g32kcal1.7g1.6g2.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g21g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%9g5.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g111kcal4.2g9.6g6.2g0.6g
Valittu annoskoko53g55kcal2.1g4.8g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g28kcal1.1g2.4g1.6g0.2g
Arvot/100g100g104kcal3.9g9g5.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583