Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal1.9g0g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.7kcal0g0g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.9g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Papu valkoinen, keitetty 13g14kcal1.1g1.8g0g0.9g
Tomaattimurska 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Harissa 1 annos = 30 g0.7g2.1kcal0.1g0.4g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz0.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g94kcal6.4g7g3.8g2.8g
Valittu annoskoko53g47kcal3.2g3.5g1.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna27g23kcal1.6g1.8g1g0.7g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468