Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 4.2g1.8kcal0.1g0.2g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 14g7.8kcal0.2g1.9g0g0.1g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g2.8g7.5kcal0.8g0g0.5g0g
Pesto (Pirkka)0.8g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g115kcal6.8g6g7.2g0.4g
Valittu annoskoko53g57kcal3.4g3g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g29kcal1.7g1.5g1.8g0.1g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.6g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092