Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)18g5.3kcal0.2g1.1g0g0.2g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 3.5g5.9kcal0.3g0.1g0.5g0.1g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g4.9g11kcal0.5g1.9g0.1g0.4g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g54kcal2g6.6g2.2g1.4g
Valittu annoskoko53g27kcal1g3.3g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g14kcal0.5g1.7g0.6g0.4g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.2g2.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140568