Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio4.7g6.6kcal0.1g0.3g0.6g0g
Pizzamix juusto4.7g16kcal0.9g0.3g1.2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Atria broilerin filesuikale maustamaton9g10kcal2.2g0g0.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl7.8g28kcal0.9g5.3g0.3g0.5g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g138kcal8.4g12.8g5.8g1.2g
Valittu annoskoko53g69kcal4.2g6.4g2.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g34kcal2.1g3.2g1.5g0.3g
Arvot/100g100g129kcal7.9g12g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719