Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g15g18kcal0.5g0.5g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g81kcal1.8g4.6g6g1.4g
Valittu annoskoko53g40kcal0.9g2.3g3g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g20kcal0.5g1.2g1.5g0.4g
Arvot/100g100g76kcal1.7g4.3g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600