Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g2.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore6.8g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 4.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g22kcal0.4g1.8g1g0.6g
Valittu annoskoko53g11kcal0.2g0.9g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g6kcal0.1g0.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g21kcal0.4g1.7g0.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711