Kevyt kalapaistos

Leikkaa munakoiso, tomaatit, sipuli ja kesäkurpitsa ohuehkoiksi viipaleiksi.

Laita uunipellille reilu pala leivinpaperia ja asettele kasvikset vuorotellen limittäin kahteen riviin leivinpaperin päälle.

Jauha päälle suolaa ja mustapippuria sekä n. ruokalusikallinen oliiviöljyä.

Suolaa kevyesti kalafileet ja asettele ne kasvispedille.

Hienonna paprika ja valkosipulinkynnet pieneksi silpuksi ja ripottele kalaileiden päälle.

Lorauta vielä n. 1 rkl oliiviöljyä.

Nosta leivinpaperin sivut ylös ja taittele koko annos tiiviiksi paketiksi.

Paista 175 asteisessa uunissa n. 30 min. Silppua tuoreet yrtit salaatiksi ja mausta sitruunamehulla.

Ota kala uunista ja ripottele päälle yrttisalaattia.

Tarjoile maalaispatongin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pimpula87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siika, 1 filee= 75g9g9kcal1.6g0g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Munakoiso 9g2.1kcal0g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 5.3g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Basilika, tuore0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Persilja 1.9g0.5kcal0g0g0g0.1g
Ruohosipuli, tuore1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 3.7g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g54kcal3.6g2.6g2.2g1.4g
Valittu annoskoko53g27kcal1.8g1.3g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g14kcal0.9g0.7g0.6g0.4g
Arvot/100g100g51kcal3.4g2.4g2.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269411