Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g17g16kcal1.2g2.5g0.2g1.3g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g15g50kcal2g0g4.5g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g12g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.7g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g178kcal7.6g6.2g13.6g2.8g
Valittu annoskoko54g89kcal3.8g3.1g6.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna27g44kcal1.9g1.6g3.4g0.7g
Arvot/100g100g166kcal7.1g5.8g12.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701