Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g3.3g2kcal0.1g0.4g0g0g
Paprika, punainen13g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g4.2g13kcal0.8g0.1g1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)4.2g6.7kcal0.1g0.1g0.6g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g4.2g6.5kcal0.7g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g72kcal3.8g3.6g4.6g1g
Valittu annoskoko53g36kcal1.9g1.8g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g18kcal1g0.9g1.2g0.3g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419