Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g16g17kcal2.4g0.7g0.3g0.9g
Sipuli 7.1g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g27g6.8kcal0.4g1.1g0.1g0g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 0.8g5.8kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g68kcal6g4.8g2.2g2g
Valittu annoskoko53g34kcal3g2.4g1.1g1g
Annoskoko puolitettuna27g17kcal1.5g1.2g0.6g0.5g
Arvot/100g100g63kcal5.6g4.5g2.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740