Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Soijarouhe, tumma, 30g2.3g7.6kcal1.2g0.7g0g0.1g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.7g1.6kcal0g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g4.7g5.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g55kcal3.6g6.8g1.2g1.8g
Valittu annoskoko53g27kcal1.8g3.4g0.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna27g14kcal0.9g1.7g0.3g0.5g
Arvot/100g100g51kcal3.4g6.4g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304