Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g19g5.3kcal0.2g1g0.1g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g6.3g22kcal0.4g1.3g1.7g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g1.2g5.1kcal0.1g0g0.4g0g
Ketsuppi, Felix0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Salsa medium (Rainbow)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g149kcal11g5g9.4g0g
Valittu annoskoko54g75kcal5.5g2.5g4.7g0g
Annoskoko puolitettuna27g37kcal2.8g1.3g2.4g0g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.7g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006