Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g20g16kcal3.6g0g0.1g0g
Lohifilee 20g38kcal3.7g0g2.6g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)3.9g6.3kcal0.1g0.1g0.6g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl4.5g5.9kcal0.6g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g174kcal16.4g2.8g10.6g0.2g
Valittu annoskoko54g87kcal8.2g1.4g5.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g43kcal4.1g0.7g2.7g0.1g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g9.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855