Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 21g6.9kcal0.1g1.2g0g0.5g
Parsakaali brokkoli 18g6.2kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g14g49kcal3.5g8.3g0.3g1.5g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g124kcal8.8g19.6g0.8g4.8g
Valittu annoskoko53g62kcal4.4g9.8g0.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna27g31kcal2.2g4.9g0.2g1.2g
Arvot/100g100g116kcal8.2g18.4g0.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549