Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g28g32kcal6.2g0g0.7g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Flora kevyt ruoka 7%14g12kcal0.1g0.6g1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g8.4g9kcal0.3g0.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g137kcal13.4g3g7.6g0g
Valittu annoskoko53g69kcal6.7g1.5g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna27g34kcal3.4g0.8g1.9g0g
Arvot/100g100g129kcal12.5g2.8g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393