Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g5.2g9kcal0.1g0.4g0.8g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g13g21kcal2.5g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)13g46kcal1.7g9.1g0.2g0.4g
Plus maito (Valio), annos 100g2.6g1kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Ingman Pohjanpoika juusto3.9g15kcal0.9g0.1g1.2g0g
Tomaatti, tuore5.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g202kcal11.8g20.2g7.6g1.2g
Valittu annoskoko53g101kcal5.9g10.1g3.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g51kcal3g5.1g1.9g0.3g
Arvot/100g100g189kcal11g18.9g7.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445