Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 32g5.7kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]8.4g29kcal1g0g3.1g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio3.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)7g11kcal0.2g0.2g1.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g122kcal4.2g2.2g11.4g0.4g
Valittu annoskoko53g61kcal2.1g1.1g5.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g31kcal1.1g0.6g2.9g0.1g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2.1g10.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272