Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g18g65kcal2.5g12.7g0.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 18g6.1kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Katkarapu pienet (pirkka)13g8.4kcal1.9g0g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g199kcal10.4g26.4g5.6g1g
Valittu annoskoko54g99kcal5.2g13.2g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g50kcal2.6g6.6g1.4g0.3g
Arvot/100g100g186kcal9.7g24.7g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886