Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2.7g7.4kcal0.5g0g0.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 11g8.7kcal0.2g1.8g0g0.3g
Juuriselleri 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.3g3.1kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g45kcal1.4g4.6g2g1g
Valittu annoskoko53g23kcal0.7g2.3g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g11kcal0.4g1.2g0.5g0.3g
Arvot/100g100g43kcal1.3g4.3g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=65279